dinsdag 12 december 2017

Talententuin

Zoals u weet hebben wij de talententuin dit jaar naar januari verschoven. Dan start de eerste ronde talententuin. Wij zijn op zoek naar ouders die zich willen inzetten voor de talententuin. Het is de bedoeling dat kinderen op zoek gaan naar hun talententen. Soms willen ze deze verbeteren of ze willen ontdekken waar hun talenten liggen. Wij vinden dit zeer waardevol. 

Het is  op de vrijdagmiddag voor groep 5 t/m 8 van 12.30 tot 14.00 uur. 
Heeft u een talent of vindt u het leuk om een workshop te geven aan een klein groepje kinderen geeft u zich dan op. U kunt dan o.a. denken aan koken, iets knutselen, dansen, muziek maken, schilderen, vreemde talen, fotografie, schaken en nog veel meer. Soms is iets kleins al heel waardevol. De kinderen reageren erg enthousiast op de ouders, opa's en/of oma's die zich hiervoor inzetten.  

Het is de bedoeling dat u 3 keer een zelfde groepje begeleidt op de vrijdagmiddag . Dit kan op school of op een andere locatie (bv. bij u thuis).   

De data van de eerste cyclus:    
12, 19 en 26 januari 2018 

We hebben heel veel hulp nodig dus we hopen dat er veel ouders zich opgeven. Het mag uiteraard ook iemand zijn die u kent en  
waarvan u denkt dat die wel een workshop wil geven. Het is ontzettend leuk om te doen!! 
Voor vragen kunt u ons mailen.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten